Choď na obsah Choď na menu
 

co si mislia

5. 4. 2012

 

Harry Styles - Čo všetci na ňom vidia?

Musela som to zo seba dostať,už mi to nedá!Robila som na jednej stránke priskum, koho majú Directionerky najradšej! Dala som fotku - Zayna/Harryho/Liama

No tri krát hádajte,kto vyhral! Samozrejme,Harry!
A trocha,ale iba trošička ma to aj nahnevalo,lebo,že "Páne Božé,čo na ňom vidia?"
Tak som sa ich to rovno spýtala do komentárov a každí hneď - vlasy,oči,tvár,telo ..Toto bolo asi v každom komentári. Tak som si otvorila google,napísala Harry Styles a prvá fotka,čo mi vyhladala,tak som na ňu klikla. Pozerám - nóó,oči má pekné!
Pozerám vlasy - to sa fakt každému páčia brčkavé vlasy? Nerozhodný A telo? Ako,ja nechcem nič hovoriť,ale čo je na ňom? Smějící se Níč. Najkrajšie telo má Liam,lebo maká v posilke. A Harry nemáká z toho vyplíva - ŽIADNE SVALY,tak prečo hovoria telo? Křičící
Ja mám Harryho rada,fakticky! Toto nie je žiaden HATERKY článok,aby ste si nemysleli,veď on je v pohode..
Tak som rozmýšľala ďalej a vydedukovala som z toho toto :
"Každé dievča,túži po nejakom chalanovi.To je jasné,veď aj ja! Preto,si hladajú modrookého/zelenookého chlapca,s krásnymi vlasmi a predstavujú si ako s ním ležia v posteli a hladkajú mu tie jeho vlasy?!"
Dobre! Toto asi nebolo celkom výstižné...teda..možno to mnohé z vás hovoria,že "Niéé to je somarináá,ved Harry je kráásny zlatýý ňuňuňu." A niektoré "Ty kokos,presne ma to vystihlo!"
Ale,keď ešte stále neviem konečný výsledok,napadá má istá vec! Ktorá z dievčat,ktorých som sa pýtala (bolo ich asi 30) povedala. "On tak dokonalo spieva! On má neskutočný hlas! To je to,čo na ňom milujem. A pre mňa - za mňa nech vyzerá ako chce!" Ktorá? ŽIADNA. Je síce pravda,že tínedžerky hneď ohúri výzor,ale čo takto pozrieť sa aj na vnútornú stránku človeka a nepozerať sa len na tú vonkajšiu? Stále vám príde tak dokonalý? Veď on je neskutočný sukničkár. V jednom videu hovoril,že o panenstvo prišiel už v 15 rokoch. Ak mi neveríte,nájdem ho a hodím ho sem! Spáva so starými ženskami.Prečo? Fotí si svojho "kamoša" o zrkadlo..
Možno vás toto na ňom priťahuje,ja neviem. Ale niekedy sa zabúda aj na ostatných. Napr. taký Liam! Liam je taký zlatý chlapec,ktorý si naozaj prežil toho veľa v dectve. A je aj pekný (áno,ved to je každí člen 1D),ale prečo nemá takú popularitu ako Harry? Prečo? Lebo má priateľku,lebo chodil asi s 3 dievčatami,lebo nespáva so starými babkami,lebo nepochádza z bohatej rodiny (ako Harry) ?
 

Chcela by som naozaj vedieť,prečo je taký obľúbený ten Harry..
A teraz fanúšičky Harryho,nehnevajte sa na mňa! Skôr mi skúste do komentára napísať,prečo ho máte taak radi. Ale pozor! Nepíšte - oči,tvár,telo,vlasy. Chcem niečo z vnútornej stránky ;)

 

P.S. Naozaj milujem všetkých z 1D (aj Harryho) :) Len mi to nedalo.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Keby

(Directioners, 19. 4. 2016 17:18)

Keby. Si. Ho. Mala. Rada. Nepovedala. By. Si. Toto.
Choď. S tym. Liamom. Do. Kelu. ,riti,pycy. Kam. Len. Chceš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KRAVA. PYCA KURVA. !!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Keby

(1D, 19. 4. 2016 17:26)

Presne. moj nazor!!!!!!
Choď. s Liamom. do. pici!!!!
XX BECKY XX:-)